- Home
- Bücher
- Ratgeber
- Essen & Trinken
- Länderküchen
- Dishoom
Sie befinden sich:
Cookie-Einstellungen
Diese Website benutzt Cookies, die für den technischen Betrieb der Website erforderlich sind und stets gesetzt werden. Andere Cookies, die den Komfort bei Benutzung dieser Website erhöhen, der Direktwerbung dienen oder die Interaktion mit anderen Websites und sozialen Netzwerken vereinfachen sollen, werden nur mit Ihrer Zustimmung gesetzt.
Konfiguration
Technisch erforderlich
Diese Cookies sind für die Grundfunktionen des Shops notwendig.
"Alle Cookies ablehnen" Cookie
"Alle Cookies annehmen" Cookie
Ausgewählter Shop
CSRF-Token
Cookie-Einstellungen
Individuelle Preise
Kundenspezifisches Caching
PayPal-Zahlungen
Session
Währungswechsel
Komfortfunktionen
Diese Cookies werden genutzt um das Einkaufserlebnis noch ansprechender zu gestalten, beispielsweise für die Wiedererkennung des Besuchers.
Merkzettel
Statistik & Tracking
Endgeräteerkennung
Google Analytics
Partnerprogramm
Dishoom
32,50 €
inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
Versandkostenfreie Lieferung!
Sofort versandfertig, Lieferfrist: ca. 1-3 Tage
- Artikel-Nr.: 9781408890677
- EAN: 9781408890677
THE SUNDAY TIMES BESTSELLERTransport your loved ones to Bombay this Christmas with the gift of... mehr
Produktinformationen "Dishoom"
THE SUNDAY TIMES BESTSELLERTransport your loved ones to Bombay this Christmas with the gift of Dishoom'A love letter to Bombay told through food and stories, including their legendary black daal' Yotam OttolenghiAt long last, Dishoom share the secrets to their much sought-after Bombay comfort food: the Bacon Naan Roll, Black Daal, Okra Fries, Jackfruit Biryani, Chicken Ruby and Lamb Raan, along with Masala Chai, coolers and cocktails. As you learn to cook the Dishoom menu, you will also be taken on a day-long tour of south Bombay, peppered with much eating and drinking. You'll discover the simple joy of early chai and omelette at Kyani and Co., of dawdling in Horniman Circle on a lazy morning, of eating your fill on Mohammed Ali Road, of strolling on the sands at Chowpatty at sunset or taking the air at Nariman Point at night.This beautiful cookery book and its equally beautiful photography will transport you to Dishoom's most treasured corners of an eccentric and charming Bombay. Read it, and you will find yourself replete with recipes and stories to share with all who come to your table.'This book is a total delight. The photography, the recipes and above all, the stories. I've never read a book that has made me look so longingly at my suitcase' Nigel Slater
Einband/Bindung: | Buch |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 400 |
Erscheinungsjahr: | 2019 |
Autor: | Kavi Thakrar |
Weiterführende Links zu "Dishoom"
Zuletzt angesehen